Brilleklinikken er en optiker i Frederikssund med klinik-fordele

Brilleklinikken i Vinge, er et koncept, som vil give dig en masse fordele og en god personlig og faglig oplevelse. Hvis du bruger os som din optiker i Frederikssund kan du få klinik-fordele til billigere priser.

Bestil tid

En optiker i Frederikssund der tilbyder det hele!

Briller

Solbriller

Kontaktlinser

Synsprøve

25% billigere glas og stel

Da vi har butik i egen bolig og ikke i dyre butikslokaler, kan vi være det billigere alternativ for dig – uden at spare på kvaliteten af den vare, du køber

Vores leverandører

– er de mest anerkendte i optikerbranchen. Vi anvender udelukkende optikerudstyr i høj kvalitet, og brilleglas, brillestel og kontaktlinser er altid af nyeste og bedste kvalitet. Derudover bruger vi danske og bæredygtige produkter, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten.

Brillestel af høj kvalitet

– betyder at brillen sidder godt på ansigtet. Du skal ikke ofre en masse unødvendig tid på opretning og reparation af brillen. Vi har væggene fulde af kvalitets- og designerstel, der er håndplukket med omhu og fornyes hver 3 måned. Vi vægter at købe dansk og bæredygtigt.

Tiden er afsat 100% til dig

Vi er en butik med en kliniks fordele. Der er ingen afbrydelser af andre kunder eller ringende telefoner. Vi har ekstra tid til dig og udvidede åbningstider, der passer ind i din hverdag mellem 8.00-21.30.

Personlig service:

Vi går op i personlig service. Vi bruger tid på at lære dig at kende, så vi ved, at dine synsbehov og stilønsker bliver opfyldt. Synsprøven er gratis – det betyder, at du altid kan få kontrolleret dit syn, så du får vished om hvorvidt din brillestyrke er forandret eller stabil, men også hvis du skal til øjenlægen. Det er vigtigt at holde øje med øjnene jævnligt, især hvis der mærkes forandring i synet.

Optikeren er optome-trist, men glad

Du bliver betjent og vejledt af en autoriseret optometrist og kontaktlinseoptiker gennem hele forløbet. Der er afsat ekstra tid til synsprøven, da vi går i detaljen med dit syn, så du får den bedst mulige brille eller kontaktlinser. Den ekstra tid betyder også at eventuelle skjulte synsfejl eller øjensygdomme bliver opdaget. Kald gerne optikeren for brillenørd- for det er hun.

En optiker i Frederikssund med et stort udvalg af brillestel til dig

Her hos Brilleklinikken i Vinge har vi væggene fulde af stel, som er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og gode design. Vi tager til de store brillemesser i ind- og udland, og vores dygtige leverandører af brillestel holder os hele tiden opdateret med de nyeste stel.

Vi samarbejder også med dem således, at vi kan bestille stel specifikt hjem til kunden, så de kan prøves. Der er ingen købetvang, selvom stellet er bestilt hjem, så i teorien kan man sige, at vi også har store lagre af brillestel ude i verden, som vi nemt og hurtigt kan hente hjem.

Hvis du har set et stel, du ønsker, et hvilket som helst sted, kan du altid kontakte os, så vil vi finde ud af, til hvilken pris vi kan levere dig brillestellet.

Her hos Brilleklinikken i Vinge sørger vi for hver 3 måned at udskifte vores brillestel i hele butikken, så du er sikker på, at der er det nyeste sortiment at vælge i mellem.

Læs mere

Få hjælp til at vælge de rigtige brilleglas

Det er vigtigt, at du vælger de rigtige brilleglas, så dit syn kan fungere optimalt i din hverdag.

Der er mange hensyn at tage, når der skal vælges brilleglas. Vi har alle individuelt syn og har forskellige krav til vores syn i dagligdagen og måske har vi specielle krav til synet i vores arbejde eller fritid. Vores alder har også stor betydning for valg af brilleglas.

Visse øjensygdomme kræver f.eks. specialglas. Derfor er det vigtigt med en grundig synsprøve og at optikeren samtidig får oplysninger om kundens krav til synet.

Læs mere

Kontaktlinser

Kontaktlinser giver dig store fordele ved mange aktiviteter, f.eks. ved sport, skiferie, sommerferie og ved regnvejr. Kosmetisk kan mange også bedre lide at bruge kontaktlinser.

Kontaktlinser har også den fordel, at du får et større synsfelt, linserne dugger ikke og du ser i mange tilfælde bedre end med briller. De fleste synsfejl kan korrigeres med kontaktlinser.

Der er også mange, der skifter mellem brug af briller og kontaktlinser.

Læs mere

Solbriller

Fås med afstands-, læse- eller flerstyrkeglas, farveskift eller specielt egnede til sport og bilkørsel.

Bestil tid

Brug brilleklinikken i Vinge som din optiker i Frederikssund

Udover de ovenstående muligheder så tilbyder vi også hjemmesynsprøve, så du netop ikke behøver at komme i vores klinik i Vinge. Læs mere om det her: Hjemmesynsprøve

Tag kontakt til os i dag, og book en tid til din synsprøve eller hør mere om vores services. Vi står klar til at give dig alle klinik-fordelene til billigere priser.

Ring til os på: +45 21 63 98 99, brug vores kontaktformular, eller send os en mail på info@brilleklinikken.dk, så hører du fra os snarest.

Du kan også med fordel bestille din tid med det samme.

Bestil tid
+45 21 63 98 99 Book en tid