Netsalg hos Brilleklinikken

Hos brilleklinikken vil du kunne bestille eller få en pris på kontaktlinser, brillestel, brilleglas og solbriller over nettet.

Det er således, at når du har indsendt din bestilling/forespørgsel, vil der altid være en optiker, der ser på den. Hvis der er nogle tvivlspørgsmål vil du altid blive kontaktet. Udfyld så mange felter som du kan. Det er muligt, at vi kan finde frem til hvilke linser, brillestel eller solbriller du ønsker og har behov for, selv om du ikke har alle oplysningerne.
Herefter får du  tilsendt en mail med oplysning om din vare, antal og pris. Først når du har sendt denne mail retur med bekræftelse af oplysningerne går bestillingen i gang. Hvis du ikke ønsker varen alligevel, kan du også af bekræfte bestillingen på denne mail.

Ved køb af brilleglas over nettet vil der altid være tilknyttet en telefonkonsultation med en optiker.

Du er også altid velkommen til bestille tid i Brilleklinikken eller til en telefonkonsultation. Ved en telefonkonsultation hjælper en optiker med at rådgive, så du ender med at få det bedst mulige produkt til dig og dit syns individuelle behov.Netsalg af Kontaktlinser 

Netsalg af Brillestel

Netsalg af Brilleglas

Netsalg af Solbriller

 

 

 

Webdesign by Cubit Medialine ApS