Synsprøve

I Brilleklinikken vil der altid være ro, når der bliver taget en synsprøve. Vi lader os ikke afbryde af telefoner, og der kommer ikke andre kunder ind, da man kun kan komme i Brilleklinikken, hvis der er bestilt tid. Derudover er der afsat ekstra tid til synsprøven hvis behovet for andre undersøgelser skulle vise sig.

Ved synsprøver anvendes en maskine, der hedder en phoroptor. Det er en teknologisk brille med indbyggede styrkeglas i alle styrker. Det er med denne phoroptor, man måler øjnenes styrke. Men dette er kun en del af en hel synsprøve.
Det er vigtigt for optikeren at få et indblik i, hvordan du bruger øjnene i din dagligdag. Hvordan dine øjne arbejder sammen, hvor god øjnenes mobilitet er og hvor godt øjne og hjerne arbejder sammen. Hvilke krav der er til dine øjne på dit arbejde, i forbindelse med en hobby, eventuelle øjensygdomme i familien og andre oplysninger er alle vigtige for, at du i fællesskab med optikeren kan finde frem til en synsløsning, der passer perfekt til dit synsbehov.

Det er også ved synsprøven, at optikeren finder ud af, om der er behov for at hevise kunden til en øjenlæge.

Du kan også få en hjemmesynsprøve, læs om det her

 

 

synsprøve.jpg
 

Webdesign by Cubit Medialine ApS