Kontaktlinser

Kontaktlinser giver dig store fordele ved mange aktiviteter f. eks sport, skiferie, sommerferie og ved regnvejr. Kosmetisk kan mange også bedre lide kontaktlinser. Kontaktlinser har også den fordel, at du får et større synsfelt, linserne dugger ikke og du ser i mange tilfælde bedre end med briller. De fleste synsfejl kan korrigeres med kontaktlinser. Der er også mange, der skifter imellem brug af briller og kontaktlinser.

Brilleklinikken har priser, der er konkurrencedygtige med linsesalg over nettet, men vi har også den store fordel, at du kan komme her og få linsekontrol hos en autoriseret kontaktlinse optiker, uden at det koster ekstra. Det anbefales at komme til kontrol hvert halve år og/eller i tilfælde af problemer ved brug af linserne. Det er lovpligtigt at få fortaget en kontaktlinsekontrol min. en gang om året. Hvis den årlige kontrol ikke overholdes, må der ikke sælges linser til linsebrugeren.

Brilleklinikken forhandler over 70 forskellige typer kontaktlinser. Hvis vi mod forventning ikke forhandler din linsetype, vil vi gøre alt for at få den hjem eller tilpasse en ny type kontaktlinser til dig.

Hvis du er linsebruger og ved hvilke linser, du bruger, kan du bestille linserne hos Brilleklinikken, over nettet eller ved telefonkonsultation. kontaktlinserne er de er på din postadresse 3-5 dage efter bestillingen.

Der er flere, der vælger at komme til kontrol forud for hver linsebestilling, en god ting kan ikke gøres for ofte. Husk, at synet er den vigtigste sans vi har. Kontrollerne er gratis, da vi ønsker at holde nøje kontrol med kundernes øjne.

Du er også altid velkommen til at komme til selve klinikken og afhente linserne. 

Du får tid hos en aut. Kontaktlinseoptiker med det samme.

Ingen startgebyr.

Ingen honorar for kontroller hvis linserne købes af Brilleklinikken.

Bestil tid

 

Webdesign by Cubit Medialine ApS