Valg af brilleglas


Det er vigtigt, at du vælger de rigtige brilleglas, så dit syn kan fungere optimalt i din hverdag.
Der er mange hensyn at tage, når der skal vælges brilleglas. Vi har alle individuelt syn og har forskellige krav til vores syn i dagligdagen og måske har vi specielle krav til synet i vores arbejde eller fritid. Vores alder har også stor betydning for valg af brilleglas. Visse øjensygdomme kræver f.eks specialglas. Derfor er det vigtigt med en grundig synsprøve og at optikeren samtidig får oplysninger om kundens krav til synet.

Brilleklinikken er i tæt kontakt med brilleglas leverandørerne, og følger den optiske udvikling nøje. Derfor kan vi rådgive vores kunder til den helt rigtige glasløsning.
Vi bruger forskellige brilleglas leverandører, men kun de mest anerkendte. Derved kan vi vælge det bedste glas til kundens behov til den bedste pris.
Som hovedleverandør bruger vi Essilor som er verdens største producent af optiske brilleglas. De er kendt som opfinderen af brilleglas med glidende overgang. Essilor lancerede i 1959 verdens første brilleglas med glidende overgang. I dag næsten 50 år efter er Essilor stadig blandt verdens førende, og producerer et af verdens bedste brilleglas med glidende overgang. Alene i Essilors sortiment er der mere end 5 milliarder kombinations- muligheder. Derfor er vi sikre på, at kunne levere den bedste løsning til dit syn.

Brilleklinikken har desuden et computerprogram, der hurtigt kan udregne hvilken tykkelse glassene vil have i kundens styrker og brillestel. Derfor kan kunden med det samme få oplyst hvilken forskel der er i millimeter alt efter hvilke glas, der vælges. Derved kan du bedre få en fornemmelse af, hvordan de endelige briller kommer til at se ud, inden de bestilles.

Vi vægter en personlig og grundig vejledning meget højt, når der vælges glas. Derfor er der afsat ekstra tid til kunden, så du ved, at dine brilleglas er det rigtige valg til dig og dit syn.

Du er altid velkommen til at spørge Brilleklinikkens optikere til råds.

Du kan også læse mere om brilleglas på Essilors hjemmeside Klik her.

Hos Brilleklinikken står vi inde for alle vores glasløsninger. Der ydes 3 måneders tilvænningsgaranti.
 
Ved medlemskab af Sygeforsikring ”danmark”, ydes der tilskud til dine nye Brilleglas.

 

Webdesign by Cubit Medialine ApS