Hvorfor kan man ikke nøjes med at bestille over nettet?

Flere steder, især i udlandet, er man begyndt at sælge briller over nettet. Vi har testet disse brillenetssalgssteder ved at sætte kunder til at bestille briller med styrke til dem selv, alt imens vi så dem over skulderen. Der blev lavet mange fejl ved disse bestillinger. Nogle fejl ville ikke blive opdaget af kunden selv, f.eks. når der bestilles tynde glas til styrker, hvor der egentlig ikke er behov for tyndere glas. Dette gør brillen unødvendigt dyr. Der var også mere alvorlige fejl, der i sidste ende kunne gå ud over kundens syn.
Vi ønskede i første omgang også at være med på bølgen med salg af briller udelukkende over nettet. Dog har vi ikke kunnet finde en metode, vi synes er sikker nok for kunden. Det nærmeste vi kan komme et netsalg, der tager sig seriøst af sine kunders brillekøb er, at vi tilknytter en telefonkonsultation, hvor en optiker vil spørge om alle de vigtige spørgsmål, for at du kan få en brille, der passer til dig og lever op til de krav, din dagligdag kræver.
Det er kun ved genbestilling af en kendt vare, kontaktlinser eller solbriller, at det kan anbefales at bestille direkte over nettet.

Bestil tid

Tilbage

 

Webdesign by Cubit Medialine ApS