Hvad er forskellen på en klinik og en optikerforretning?

Forskellen er, at her skal du bestille tid og så er du sikker på, at den tid du har bestilt, kun bliver brugt på dig og dit syn, der er ingen afbrydelser af andre kunder eller telefoner. Der bliver lagt meget vægt på, at det er dig, der skal have den fulde opmærksomhed. Der er også afsat ekstra tid til dig, som kan bruges, hvis behovet viser sig. Vi tager udvidede synsprøver, så ingen synsproblemer bliver overset.
Derudover er der den forskel, at Brilleklinikken kan sælge de samme varer som andre kvalitetsoptikere, blot 30-50% billigere, fordi vi sparer udgifter ved ikke at ligge i et butikscenter eller butiksområde med dyre lokaleudgifter. Vi sparer også vinduesdekoratør og vi sparer ved ikke at have ansat personale stående ude i butikken, når optikeren tager synsprøver. Dog spares der ikke på det produkt, kunden skal have, her bruger vi kvalitetsprodukter, ekstra optikertid og optimeret service. Det er det, der er vigtigt, så du får en brille, du kan være glad for i din dagligdag og samtidig får en god oplevelse ved dit brillekøb.
Når vi bruger udvidede synsprøver, er der endvidere større sandsynlighed for, at vi ikke overser noget, der bør undersøges nærmere af en øjenlæge.

Tilbage

 

Webdesign by Cubit Medialine ApS