Briller

Brilleklinikken kan tilbyde dig at købe din brille på flere forskellige måder, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Læs om dine muligheder her.

Klinikken

Vi er en Brilleklinik, som fungerer som en optikerforretning i en privatbolig. Vi har her alt det optiske udstyr til at tage synsprøver med, og vi har væggene fulde af kvalitets- og designer stel, der er håndplukkede med omhu. Hvis du blot bestiller en tid, så vil en autoriseret optiker professionelt hjælpe dig igennem hele forløbet ved køb af dine nye briller. Brilleklinikken kan sælge 30-50% billigere end andre kvalitets optikere.

 Hvad er forskellen på en klinik og en optikerforretning?

Hjemmesynsprøver

Ved en hjemmesynsprøve kommer optikeren hen til dig. Dette kan lade sig gøre, uanset om du befinder dig i en privatboilg, i en virksomhed, på plejehjem eller på sygehuset.

Hvilke fordele er der ved at få taget en hjemmesynsprøve?

Salg af briller over nettet, tilknyttet telefonkonsultation

Hos Brilleklinikken er det også muligt at bestille briller over nettet med en telefonkonsultation tilknyttet. Eneste krav er, at man skal kende sin brillestyrke i forvejen og vi anbefaler, at oplysningerne om styrkerne ikke er ældre end 2 år.
Ved en telefonkonsultation hjælper en optiker med at rådgive, så man får det bedste produkt til den enkelte kundes individuelle behov. Menneskers syn er lige så individuelt som vi mennesker, og det er meget forskelligt, hvad vi bruger vores øjne til i hverdagen.
    
Bestil tid til telefonkonsultation

Hvorfor kan man ikke nøjes med at bestille over nettet?

Salg af brillestel og solbriller over nettet

Hos Brilleklinikken kan man bestille brillestel og solbriller over nettet. Dette gøres let ved at udfylde bestillings/forespørgsels skemaet.

Forespørgsel på pris af briller og solbriller

 

Webdesign by Cubit Medialine ApS